Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LF-Robot Frontend
#1
so i guess the other thread was getting quite long so it was requested to start a fresh thread so here goes..

I created this front end while the servers were down a couple weeks ago because when i was testing all the features/settings i was tired of canceling the original script then making the changes then starting everything back up again as well as learning how to program more in autoit.

i have since learned quite a bit about beginner coding Smile because this is the most i have ever done (have only done simple file copying for work scripts) in the past. while the initial coding was somewhat simple (using the help file and autoit forums) i found error checking was the most difficult part of this all but learned a lot so far.

i think the frontend is pretty explanatory because it just sets all the settings that the LF-Robot has in one screen and i did not have to worry about having to stop/start the LF-Robot program and the original autoit script then do it all back up again...


here is the files:
Screenshot Download
Download Frontend

please feel free to use any of the script for yourself, i just did this to see how far i can take it Smile while learning...

Edit: Added v6.8.5 changes to frontend.


Thanks
KeeWay
Reply
#2
so i just have to do all options and click start scripting and is done? nice release btw =)

EDIT: when i click start script i get i error problem start lf-robot... what i'm doing wrong? :\
Reply
#3
(12-13-2014, 11:31 AM)gudarks Wrote:  so i just have to do all options and click start scripting and is done? nice release btw =)

EDIT: when i click start script i get i error problem start lf-robot... what i'm doing wrong? :\

same !

[Image: 20140bce6d3a-d4dd-4281-a16f-d675a494010a.png]
Reply
#4
@qaqaq from the looks of your screenshot it looks like either you have not run the lf-robot and trained it for your CofC or it could not find the data.ini file in your "\lfrobot\data\" folder in the %ProgramFiles(x86)% or %ProgramFiles% directory.

can you run and see lf-robot work by itself?
Reply
#5
(12-13-2014, 03:21 PM)KeeWay Wrote:  @qaqaq from the looks of your screenshot it looks like either you have not run the lf-robot and trained it for your CofC or it could not find the data.ini file in your "\lfrobot\data\" folder in the %ProgramFiles(x86)% or %ProgramFiles% directory.

can you run and see lf-robot work by itself?

trained?


I did the following...
1. open blue stacks (860x720)
2. open LF Robot Front End, set my options, then clicked update options.
3. this opened LF robot and i had to do nothing else. its working just fine.


the only strange thing is that once in a while LF Robot tries to restart the game for one reason or another and cant. i actually walked away for an hour or two and then when i came back some other game was up on blyue stacks
Reply
#6
(12-13-2014, 03:39 PM)xbeast Wrote:  
(12-13-2014, 03:21 PM)KeeWay Wrote:  @qaqaq from the looks of your screenshot it looks like either you have not run the lf-robot and trained it for your CofC or it could not find the data.ini file in your "\lfrobot\data\" folder in the %ProgramFiles(x86)% or %ProgramFiles% directory.

can you run and see lf-robot work by itself?

trained?


I did the following...
1. open blue stacks (860x720)
2. open LF Robot Front End, set my options, then clicked update options.
3. this opened LF robot and i had to do nothing else. its working just fine.


the only strange thing is that once in a while LF Robot tries to restart the game for one reason or another and cant.  i actually walked away for an hour or two and then when i came back some other game was up on blyue stacks

i had that problem with lf-robot running other bluestack programs as well so i just moved all other icons to the other desktops and only left the CofC on the main screen.


btw i have uploaded the updated frontend that has the new 6.8.5 changes. i still need to test further...

thanks
KeeWay
Reply
#7
I have the same error comes.
Reply
#8
KeeWay dude That you can do something with that Lazypressing least an hour was endless as to LFROBOT
Reply
#9
@KeeWay it restart lfrobot after 50 min it self
Reply
#10
Hmm. The newest frontend isnt working on my end. It will open front end and restart it but i have to click try and start myself.
Reply
 


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)



About The Bytecode Club

We're a community focused on Reverse Engineering, we try to target Java/Android but we also include other langauges/platforms. We pride ourselves in supporting and free and open sourced applications.

Website