Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Developing Bot
(12-23-2014, 08:41 PM)Antidote Wrote:  Updated code. include GkevinOD's fix, giant's fix & out of sync error check (haven't tested)

http://www34.zippyshare.com/v/86209128/file.html
http://www34.zippyshare.com/v/90807583/file.html
http://www34.zippyshare.com/v/22137389/file.html

OMG!!!!guys you did a good bot without any error and 100% accuracy thanks for your hard work!!keep it up..thanks again
(12-23-2014, 09:04 PM)bushido-21 Wrote:  
(12-23-2014, 08:41 PM)Antidote Wrote:  Updated code. include GkevinOD's fix, giant's fix & out of sync error check (haven't tested)

http://www34.zippyshare.com/v/86209128/file.html
http://www34.zippyshare.com/v/90807583/file.html
http://www34.zippyshare.com/v/22137389/file.html

OMG!!!!guys you did a good bot without any error and 100% accuracy thanks for your hard work!!keep it up..thanks again

on what resolution is it working right now?
im gonna test it at home Smile thanks!
(12-23-2014, 01:41 PM)GkevinOD Wrote:  @kojometa When you compile it to an EXE file, do you need AutoIT installed to be able to use it? Or will it run entirely by itself, or will it need the au3 files?

when you compile it to an exe it will compile the code PLUS all of its includes. so you basically just get a single standalone exe Smile

you dont need autoit installed to run the exe and you dont need further au3.s Smile
Don't know why the bot not work on Windows 10. (800x600)
(12-23-2014, 09:11 PM)qaqaq Wrote:  Don't know why the bot not work on Windows 10. (800x600)

if you want us to help you (i expect so) you should go a bit into detail why its not running Smile
(12-23-2014, 09:07 PM)nugu Wrote:  
(12-23-2014, 09:04 PM)bushido-21 Wrote:  
(12-23-2014, 08:41 PM)Antidote Wrote:  Updated code. include GkevinOD's fix, giant's fix & out of sync error check (haven't tested)

http://www34.zippyshare.com/v/86209128/file.html
http://www34.zippyshare.com/v/90807583/file.html
http://www34.zippyshare.com/v/22137389/file.html

OMG!!!!guys you did a good bot without any error and 100% accuracy thanks for your hard work!!keep it up..thanks again

on what resolution is it working right now?
im gonna test it at home Smile thanks!

its working perfectly in 860x720 resolution!!! and the best drooping troops..
(12-23-2014, 09:14 PM)kojometa Wrote:  
(12-23-2014, 09:11 PM)qaqaq Wrote:  Don't know why the bot not work on Windows 10. (800x600)

if you want us to help you (i expect so) you should go a bit into detail why its not running Smile

I try to use search fuction, but the bot search only 1 time and stop.

[Image: 16086026482_85871f7968_b.jpg]
nice work guys but need attack dead fish..if the bot found resource and the enemy is strong or full deposit,he will attack anyways.

sorry my english
is this bluestacks 800x600?
you use a 11' computer? :D

try using the start button instead and tell me what happens
haha, i hope he just cutted it out
 


Forum Jump:


Users browsing this thread: 36 Guest(s)

About The Bytecode Club

We're a community focused on Reverse Engineering, we try to target Java/Android but we also include other langauges/platforms. We pride ourselves in supporting and free and open sourced applications.

Website